27 Temmuz 2013 Cumartesi

internetten video indirme, video nasıl indirilir, dailymotion video indirme ve youtube video indirme gibi konuları paylaşıcam sizinle.Eğer internetten programlı ya da programsız video indirmek istiyorsanız bu yazıyı dikkatle okumalısınız. İnternetten video indirme hakkında bir çok program bulunmakta ama ben burada size programsız indirmeyi de anlatıcam.

videolar

 

Video indirme programları

orbitdownloader: Bu program sadece video değil bunun yanında swf de indirme özelliğine sahip örneğin bir flash oyun sitesine girdiniz beğendiğiniz bir flash oyunu bile indirebilir bir nevi flash oyun indirme programı bunun yanın da dosya da indirebilirsiniz yani çok amaçlı güzel bir programdır.

İnternet Download Manager (İDM): bu program video aynı zamanda ise program dosya her türlü şeyi indirebilir. ama diğerlerinden ayıran en büyük özelliği hızı !

ImTOO: Bu program ise Youtube dan video indirmeye yarar küçük bir programdır ama yaptığı iş hiçte küçük değildir.

 

Video İndirme Siteleri

 

clipconverter.cc Bu site başlı başına bir program gibi çalışır internetten bulduğunuz videoyu koyup istediğiniz video uzantısına çevirir. hatta mp3 e bile çevirip videonun müziğini alabilirsiniz.

dirpy.com Bu site de aynı özelliklere sahip farklı olarak videonun süresinde oynama yapabilir videoyu belli bir yerinden kesebilirsiniz.

 

Videoları mp3 e çevirme siteleri

 

offliberty.com videoları mp3  e çevirir
youtube-mp3.org  bu da aynı şekilde videoları mp3 e çevirir

 

Youtube'dan programsız video indirme

 

Eğer youtube'daki beğendiğiniz bir videoyu programsız indirmek istiyorsanız linkin www. kısmından sonra ss ekleyin ve o adrese gidin yani şu şekilde http://www.ssyoutube.com/watch?v=csF8ygBxZJE

Mozilla Firefox kullananlar için özel yöntemler

Mozilla kullananlara özel bir kaç tane indirme yönteminden de bahsetmek istiyorum.

1. yöntem: Küçük boyutta bir eklenti ile kolayca istediğiniz siteden videoları indirebilirsiniz. eklentinin adı Video downloadhelper. Söylediğim gibi bu küçük eklenti ile istediğiniz siteden indirme yapabilirsiniz. yükledikten sonra indirmek için herhangi bir sitedeki videonun play düğmesine basıp videoyu açın tarayıcının sağ üst tarafındaki eklentiye tıklayıp download yazısına tıklayın.

2. yöntem: Bu yöntem de mozilla firefox kullananlar için güzel bir özellik diğer bir artısıda programsız olması. Nasıl yapılır onu da anlatayım. Herhangi bir video sitesine girdiniz diyelim. sayfanın herhangi bir yerine sağ tıklayın ve sayfa bilgilerini gösteri seçin gelen ekrandan ortam sekmesine tıklayın ve adresleri gösteren kutudan sitedeki videoyu bulup farklı kaydet butonuna tıklayıp bilgisayarınıza indirin. Ayrıca bu şekilde sadece video değil resim müzik flash animasyonları da bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Artık bu kadar site ve programdan sonra video indirmede sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yazımı okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Sormak ve eklemek istediklerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca buradan ücretsiz numara sorgulama yazımı okumanızı tavsiye ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder